CSR

responsabilitate sociala

Responsabilitatea Socială a Companiilor

CSR (eng. "Corporate Social Responsibility") este un concept care se referă la contribuţia pe care trebuie să o aibă companiile la dezvoltarea societăţii moderne. Deoarece adoptarea principiilor de CSR de către companii serveşte obiectivelor de dezvoltare durabilă, statele şi instituţiile internaţionale au elaborat o serie de standarde pentru a defini ce înseamnă un "comportament corporativ responsabill".

BK Technik, asemenea grupului de companii din care face parte, își propune să se ridice la așteptările și încrederea societății prin îndeplinirea responsabilităților sale față de toate părțile interesate și prin contribuția adusă la construirea unei societăți durabile.

Se spune că a face bine trebuie să fie o satisfacţie în sine. Suntem de acord. Însă vrem să ne asigurăm ca până şi cei mai pragmatici manageri sau comunicatori înţeleg care sunt beneficiile pe care le-ar obţine dacă ar face măcar puţin mai mult bine pentru societatea în care funcţionează.

Cu siguranță vom continua! Prin acțiunile noastre urmărim nu numai creșterea rezultatelor companiei ci și să avem o politică de responsabilitate socială coerentă și sustenabilă.