Companie

instalatii electrice

Despre BK Technik

În beneficiul clienților noștri aducem experiența câștigată în mulți ani de activitate, atât în țară cât și în strainatate. Ne angajăm să vă oferim soluții și servicii dedicate și adaptate, know-how-ul și responsabilitatea angajaților noștri, echipamentele și tehnologiile necesare fiecărui proiect.

Suntem o companie specializată în execuția de instalații electrice, precum și în oferirea de soluții pentru mentenanța tehnică a clădirilor. Cu o prezență de peste 20 ani pe piața din România, membră a grupului BK a.s (Slovacia), ne-am desfasurat activitatea în această perioadă atât ca antreprenor general de instalații cat si contractor pentru proiectare si executie instalații electrice, reușind prin proiectele realizate să ne creem o poziție solidă și un nume pe piața de profil.

Investim în mod constant în perfecționarea profesională a angajaților noștri, în tehnologii actuale și echipamente moderne pentru a putea oferi clienților noștri servicii de calitate certificată, bazate pe soluții inovatoare, integritate și profesionalism. Cunoștințele și abilitățile întregii echipe BK Technik sunt fundamentul şi garanţia satisfacţiei clienţilor noştri. Dedicarea inginerilor BK Technik asigură oferirea de soluţii optime sub raportul eficienţei costurilor, al confortului şi siguranţei lor.

Misiunea Noastră:

Să ne consolidam si sa ne crestem poziţia pe piaţă furnizând soluţii pentru proiecte complete de instalaţii electrice şi mentenanţă tehnică, bazându-ne pe competenţe tehnice ridicate şi utilizând tehnologii moderne.

Cine suntem

cine suntem

Suntem o echipă formată din oameni implicaţi, activi, deschişi, motivaţi de noi provocări profesionale, dornici să atingem excelența. Împreună cultivăm simțul responsabilității, spiritul de echipă și respectul față de valorile companiei.

Cultură şi valori

cultura valori

Credem într-o companie care învaţă mereu şi ne propunem să excelăm în tot ceea ce facem. Vrem să fim cunoscuţi nu doar prin creşterea rezultatelor, ci mai ales datorită interesului pe care îl acordăm satisfacerii nevoilor clientilor nostri si imbunatatirea continua a calitatii serviciilor noastre.

CSR

csr

BK Technik, asemenea grupului de companii din care face parte, își propune să se ridice la așteptările și încrederea societății prin îndeplinirea responsabilităților sale față de toate părțile interesate și prin contribuția adusă la construirea unei societăți durabile.

Istoric

BK Technik a început activitatea pe piața din România în anul 2002, ca filială a BK group, a.s. (Slovacia), executand lucrari de instalatii electrice.

Evolutia si maturizarea treptata a pietei de Retail in Romania ne-au determinat ca in anul 2007 sa ne cream un Departament propriu de Mentenanta Tehnica, primul proiect contractat fiind EUROMALL PITESTI (in prezent VIVO! PITESTI).

In anul 2013, pentru a accelera si mai mult dezvoltarea serviciilor noastre de mentenanta tehnica, ne-am asociat cu un jucator cu experienta pe piata de FM - SIMACEK FACILITY MANAGEMENT GROUP GMBH (Austria).

Colaborarea s-a incheiat in anul 2016, cand partenerul nostru a decis sa se focalizeze cu precadere pe business-ul sau de baza (curatenie), BK TECHNIK continuandu-si drumul pe piata serviciilor de mentenanta tehnica in Romania, cat si in Slovacia.

In Martie 2018, societatea noastra si-a dublat capitalul social (de la 50.000 RON la 100.000 RON), cooptandu-i totodata ca asociati pe cei doi manageri ai societatii, fiecare avand o vechime de minim 10 ani in companie: dl. CRISTIAN GHERGHINOIU – Director General si dl. VLAD NICULESCU – Director Tehnic.

istoric BK Technik